Apparatuurfabrikanten-beoordelingen:
Pelgrim Keukenapparatuur

Pelgrim Keukenapparatuur
Impact 83, 6921 RZ Duiven

pelgrim_mooimakkelijk_250x250
Totaalgemiddelde:
Positief
64 %
Neutraal
36 %
Negatief
0 %
Totale score: Goed
14 Klantbeoordelingen

Beoordeling in detail

Apparatuur algemeen

Kwaliteit
Verhouding prijs / kwaliteit
Design
Assortiment
Bediening
Klantenservice

Fornuis / Oven

Aantal functies
Bak-/braadresultaat
Uitrusting en accessoires
Reiniging
Verlichting
Beslag

Apparatuur (geleverd met keuken)

Fornuis/Oven
Kookplaat
Vaatwasser
Afzuigkap
Koelapparaat

Nu beoordeling afgeven

Heeft u ervaring met deze onderneming? Deel uw mening met andere gebruikers - beoordeel nu!

Nu feedback geven!

Beoordelingen en ervaringen

Wat een verschil!

Beoordeling van Ellen uit Stadskanaal, geschreven op 23-03-2019

Bij veel zaken agressieve verkoop en bij Küchentreff werden we rustig geholpen. Diverse ideeën en we mochten met complete offerte onder de arm er gerust een paar nachten of weken over nadenken. Nog even Meer »

Verrassend ontwerp
Geen

3 van 3 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Ronduit SLECHT

Beoordeling van Patrick B uit Keuken, geschreven op 04-02-2019

We hebben een combi oven-magnetron gekocht. Deze warmt slechts af en toe maar op. De oven doet het wel. We zijn na de aanschaf bij de Hoop in Terneuzen nu 3 maand verder en nu gaan ze nog eens een expertise Meer »

Mooi
Werkt niet naar behoren

3 van 3 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Witte Z-vormige keuken nieuwbouw

Beoordeling van MJ_Goor uit Goor, geschreven op 25-01-2019

In 2018 hebben wij een jaar lang gewerkt om een nieuwbouwhuis (vrije bouw) te betrekken. Onze aannemer raadde Brok keukens aan als één van de mogelijke leveranciers. Op 2e paasdag werden we goed ontvangen en Meer »

Goed van begin tot eind
Afmonteren van aansluitingen zat helaas niet bij de montage van de keuken in.

Echt advies bestaat nog.

Beoordeling uit Emmeloord, geschreven op 15-06-2017

Naar aanleiding van de Facebook pagina een bezoek gebracht. Ontvangen door Priscilla. Ze nam alle tijd voor ons en wat een duidelijke en heldere uitleg. Ze is eerst bij ons thuis komen kijken om de situatie Meer »

Eerlijk, Transparant en geen druk
kleine showroom

Keukenhuis Lemmer begrijpt u wens.

Beoordeling van Marcel Hagen uit Lemmer, geschreven op 09-12-2016

Wij zijn meer dan tevreden over onze aankoop van de keuken. Van het ontwerp (met alle details) t/m de montage is zeer goed verlopen. Keukenhuis Lemmer bedankt.

Alles netjes afgewerkt en afgerond
-

Keukenhuislemmer Lemmer bedankt

Beoordeling van G.Winia uit Lemmer, geschreven op 07-12-2016

Wij zijn zeer tevreden over Keukenhuislemmer. Hij dacht met ons mee en over de mogelijkheden. ( er is zoveel mogelijk, je kunt alles krijgen zoals je wilt) Goeie prijs kwaliteit! Hij komt zijn afspraken Meer »

Zeker
-

2 van 2 lezers vonden deze beoordeling waardevol

jammer, maar toch goed

Beoordeling van L.Hoek uit grootebroek, geschreven op 09-11-2016

In april een complete keuken,tegelvloer en laminaat gekocht.Plaatsing zou plaats vinden begin juni, ik had afgesproken dat ik de bestaande keuken zelf zou verwijderen. woensdags was de geplande dag dus ik Meer »

vakmanschap, kwaliteit van de componenten
slechte planning, is nu verbeterd

Nieuwe keuken en badkamer van ARMA Nunspeet

Beoordeling van Benno Boshoven uit Wageningen, geschreven op 20-07-2016

Na een paar weken van stof is nu gelukkig onze badkamer en keuken klaar. We waren benieuwd omdat we dit bedrijf via recensies op internet hadden gekozen. We dachten als deze voor 75% kloppen mogen we niet Meer »

Vakkundig eigen personeel
We hebben een paar weken moeten wachten op 2 deurtjes

KEUKENHUIS Lemmer een topzaak

Beoordeling van J.M.R. uit Urk, geschreven op 24-06-2016

Keukenhuis Lemmer was de eerste zaak welke we aandeden om een keuken te zoeken, al gauw na het gesprek en de aanbevelingen in de showroom hadden we al zeer snel een deal, het was geen gladde verkoperstaal Meer »

De uitstraling van de keuken
Geen

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Kwaliteit & Service op hoog niveau bij Arma keukens Nunspeet

Beoordeling van Fam. de Vries uit Urk uit Urk, geschreven op 09-06-2016

Na de opdracht voor de bouw van onze nieuwe watervilla zijn wij op advies van kennissen rechtstreeks naar Nunspeet gereden om ons te oriënteren op een nieuwe keuken. Direct een mooie keuken gezien en hierna Meer »

vakkundig advies
niets!


Pagina 1 van 2

<< terug | 1 | 2 |

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!