Apparatuurfabrikanten-beoordelingen:
Bosch

Bosch - BSH Huishoudapparaten B.V.
Inspiratiehuis 20|20, 2132 LS Hoofddorp

logo_bosch_nl
Totaalgemiddelde:
Positief
70 %
Neutraal
20 %
Negatief
0 %
Totale score: Zeer goed
18 Klantbeoordelingen

Beoordeling in detail

Apparatuur (geleverd met keuken)

Vaatwasser
Koelapparaat
Kookplaat
Fornuis/Oven
Afzuigkap

Nu beoordeling afgeven

Heeft u ervaring met deze onderneming? Deel uw mening met andere gebruikers - beoordeel nu!

Nu feedback geven!

Beoordelingen en ervaringen

Blijf weg van deze keukenboer

Beoordeling van Tony van uit Amsterdam Zuidoost, geschreven op 05-04-2020

Kuechentreff Villa Arena cq Kitchendiscounter.NL Advies: Mijdt deze keukenboer, Ewout van der Veen is niet in staat een behoorlijke keuken te leveren. Na dat je getekend hebt wordt er niet naar je Meer »

Voor dat je getekend hebt prima
Geen communicatie, leugens en bedrog

Koop er niet

Beoordeling van Micky uit Amsterdam, geschreven op 27-02-2020

Mooie keuken gekocht van merk Nobilia Keuken. Hierop is niets aan te merken. Verkooppraatjes zijn mooi. Mooie presentaties, Problemen onstaan doorfouten van E. waarna hij anderen de schuld ervan Meer »

Verkooppraatje
Slechte service

4 van 4 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Keukensucces maakt zijn naam waar

Beoordeling van Fam. Trum uit Volendam, geschreven op 05-10-2019

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht Meer »

Klantvriendelijk, zeer bekwaam.
Geen ervaring mee

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Vakmannen

Beoordeling van Fam Wigger uit Borger, geschreven op 01-04-2019

Een nieuwe keuken gekocht. Goed geadviseerd door de verkoper. Een klein probleempje bij de levering van de keuken maar ook dit werd prima opgelost! Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken!!

2 van 2 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Goede ervaring

Beoordeling van Max_adam uit Amsterdam, geschreven op 11-03-2019

Vorig jaar keuken gekocht bij Kuechentreff Villa Arena. Inmiddels is alles bij mij gemonteerd en werkt prima. Moest nog wat leidingwerk verlegt worden heeft een monteur van ewout gedaan. Verkocht zoals Meer »

prijs aflevering montage
iets beter communiceren

Witte Z-vormige keuken nieuwbouw

Beoordeling van MJ_Goor uit Goor, geschreven op 25-01-2019

In 2018 hebben wij een jaar lang gewerkt om een nieuwbouwhuis (vrije bouw) te betrekken. Onze aannemer raadde Brok keukens aan als één van de mogelijke leveranciers. Op 2e paasdag werden we goed ontvangen en Meer »

Goed van begin tot eind
Afmonteren van aansluitingen zat helaas niet bij de montage van de keuken in.

Top keuken op maat

Beoordeling van Corrie Hakvoort uit almelo, geschreven op 27-12-2018

Na verschillende bedrijven te hebben bezocht voor het vervangen van de complete keuken, gaf mijn onderbuikgevoel aan dat ik met dit bedrijf in zee kon gaan. Geen groot bedrijf, een éénmanszaak met een Meer »

het oriënterend gesprek, het materiaal, de afwerking, de stiptheid, de service
geen

WAARDELOOS

Beoordeling van Schanssema uit regio Stadskanaal, geschreven op 21-11-2018

Onze keuken is 14 maanden geleden gestart met opbouwen, en is nog steeds niet af. Steeds weer mooie praatjes, maar nakomen; helaas !! Alles wat er fout kon gaan, is ook fout gegaan Kasten niet goed, twee Meer »

-
de keuken en de manier waarop wij behandeld worden, wij worden gewoon niet serieus genomen

3 van 8 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Derde keuken hier en weer prima !

Beoordeling van Ludo M uit Almere, geschreven op 20-10-2018

Volledige keuken gekocht met inbouwapparatuur en installatie. Na jaren weer terug omdat het zo goed beviel de eerste twee keer. Advies is top, er wordt meegedacht, ruim tijd genomen en niks aangedrongen. Meer »

Advies is echt super
Aansluuting op waterleiding en afvoer

goede eerste kennismaking

Beoordeling van Ratopek uit zorg huiskamer, geschreven op 17-10-2018

Het voorbereiden van de aankoop van de nieuwe keuken ging gepaard met het nodige bel- en email verkeer. Wij werden uiterst vriendelijk te woord gestaan, ook al moesten wij soms even wachten totdat de Meer »

kwaliteit
bereikbaarheid telefonisch


Pagina 1 van 2

<< terug | 1 | 2 |

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!