Apparatuurfabrikanten-beoordelingen:
Bosch

Bosch - BSH Huishoudapparaten B.V.
Inspiratiehuis 20|20, 2132 LS Hoofddorp

logo_bosch_nl
Totaalgemiddelde:
Positief
70 %
Neutraal
20 %
Negatief
0 %
Totale score: Zeer goed
18 Klantbeoordelingen

Beoordeling in detail

Apparatuur (geleverd met keuken)

Vaatwasser
Koelapparaat
Kookplaat
Fornuis/Oven
Afzuigkap

Nu beoordeling afgeven

Heeft u ervaring met deze onderneming? Deel uw mening met andere gebruikers - beoordeel nu!

Nu feedback geven!

Beoordelingen en ervaringen

keuken met hoge afwerking en looks

Beoordeling van nitert uit Hengelo (OV), geschreven op 05-08-2018

L-vormige keuken met een koof erboven, aanrechtblad van donkergrijs keramiek. Een kastenwand op korte zijde. Vaatwasser op hoogte met lade eronder Quooker met RVS spoelbak Inductie kookplaat met Meer »

zeer mooie uitstraling
-

Prachtige keuken

Beoordeling van PA. Brouwer uit Amsterdam, geschreven op 11-07-2018

Wij hebben bij Kuechentreff Villa-Arena een strakke en moderne keuken uitgezocht en koken er inmiddels met trots en heel veel plezier op. Onze ervaring is uitstekend! wij zijn geholpen door Ewoud, een Meer »

prachtig design
-

Top Service

Beoordeling van Idoe. uit Almere, geschreven op 30-06-2018

Wij hebben onze keuken in de zaak in Almere uitgezocht. We werden uitstekend geholpen. De verkoper/eigenaar had verstand van keukens, gaf goede tips en nam zeer uitgebreid de tijd voor ons. Nadat we een Meer »

Alleen maar complimenten dus, zowel voor de advisering als voor de plaatsing en de nazorg!!!
-

Uitstekend

Beoordeling van Fam Overdijk uit Almere, geschreven op 11-06-2018

Wij hebben een Keuken bij Parel Keukens in Almere gekocht wij zijn heel tevreden ermee samen zij wij goed uitgekomen en ze hebben een mooie keuken geleverd en gemonteerd aanraden dus.

Ze nemen de tijd voor je
geen negatieve

Kwaliteit keuken voor een betaalbare prijs.

Beoordeling van Rens, Gerrit en Josien uit Eibergen uit Eibergen, geschreven op 19-07-2017

WIJ ZIJN ZEER TEVREDEN OVER ONZE KEUKEN GEKOCHT BIJ KÜCHENTREFF KEUKENS EIBERGEN. DAT GELDT VOOR HET HELE TRAJECT VAN AANSCHAF TOT PLAATSING TOT SERVICE. EEN KEUKEN KOPEN DOE JE NIET ZO MAAR EN WIJ  Meer »

Kwaliteit keuken voor een betaalbare prijs en vakkundig geplaatst volgens de planning.
niets

Super blij met mijn nieuwe keuken

Beoordeling van Erwin uit Best, geschreven op 21-03-2017

Bedankt Eric van den Boom en PIeter (Monteur) voor de prettige samenwerking, en het goede advies. de keuken is erg mooi geworden dankzij jullie. Ook een super nette monteur. 2 vakmannen die verstand hebben Meer »

Droomkeuken
niks negatiefs

ervaring met parel keukens

Beoordeling van Hayat Boukamir uit Almere, geschreven op 24-10-2016

De ontvangst was hartelijk en ontspannen. Er werd echt de tijd en aandacht voor ons ontwerp genomen en kregen zeer veel goed advies. . Vanaf het begin meedenken tot het definitieve plan geleverd is, is dit Meer »

zeer professioneel
geen

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Alle lof voor Parel Keuken!

Beoordeling van Hamid uit Almere, geschreven op 03-10-2016

In de zomer van 2015 begon mijn zoektocht naar een keuken voor in mijn nieuwbouwwoning. Al bij het rondkijken bij Parel Keukens werden we meteen goed geholpen door de heer Nima. Zeer positieve ervaring. Meer »

Goede service, kwaliteit en goede prijs
Geen

Super tevreden

Beoordeling van Steeg uit Goes, geschreven op 19-02-2016

Voor ons was en is Pelma keukens vanaf het eerste showroombezoek tot de laatste oplevering helemaal top!! In de showroom werd alle tijd voor ons genomen en overal werd aan meegedacht. Vragen die door ons Meer »

Uitmuntende service
er was niets negatief

4 van 4 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Top keuken

Beoordeling van H.Balsing uit Avenhorn, geschreven op 16-02-2016

Een nieuwe keuken gekocht bij de keukenfavoriet. Een prettige omgeving met een klantgerichte verkoper die meedenkt ,voor wie niets teveel is en kennis van zaken heeft. Men denkt aan kleine details die je Meer »

professionele uitstraling
geen idee


Pagina 2 van 2

| | 2 | verder >>

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!