Keukenstudio-beoordelingen:
Küchenland Ekelhoff

Küchenland Ekelhoff (Nordhorn)
Bentheimer Straße 259, 48529 Nordhorn

buitenopn_franz_frieling_cf022902_kl_1980_2015_06-16

14 klanten kunnen dit bedrijf aanbevelen. 

Totaalgemiddelde:
Positief
88 %
Neutraal
6 %
Negatief
6 %
Totale score: Zeer goed
16 Klantbeoordelingen

Beoordeling in detail

Keukenstudio en advies

Advies
Ontwerp
Verhouding prijs / kwaliteit
Omvang assortiment
Gevoelsfactor
Showroom

Koopafwikkeling

Afspraken
Levering
Montage
Klachtenbehandeling

Keukenmeubels

Indruk van de algemene kwaliteit
Beslag
Stabiliteit
Fronten
Aantal materialen
Ontwerpmogelijkheden
Nabestelling en klachten

Apparatuur (geleverd met keuken)

Kookplaat
Koelapparaat
Afzuigkap
Fornuis/Oven
Vaatwasser

Nu beoordeling afgeven

Heeft u ervaring met deze onderneming? Deel uw mening met andere gebruikers - beoordeel nu!

Nu feedback geven!

Beoordelingen en ervaringen

Nieuwe keuken

Beoordeling van van Getsen uit Emmen, Drenthe, geschreven op 07-02-2021

Nieuwe keuken gekocht bij Ekelhof, plaatsing afgesproken voor 02-02-2021. Plaatsing gerealiseerd door de monteurs Suda en Mielcarek, zeer professioneel en klantgericht. Zelfs kleine schoonheidsfoutjes in de Meer »

Netjes en vakkundig
Geen

3 van 3 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Fantastische traject bij Ekelhoff

Beoordeling van Fam. Van Dellen uit Assen, geschreven op 30-01-2021

In oktober zijn wij op aanraden van verschillende bevriende stellen naar Ekelhoff gegaan om een keuken te laten ontwerpen. We hadden al wel een idee van wat we wilden hebben en waren goed voorbereid. We Meer »

De afwerking
Geen

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Problemen worden niet opgelost

Beoordeling van MarcoSchoonderwoerd uit Assendelft, geschreven op 30-07-2020

Bij de levering/montage gaat er van alles fout. Vriezer niet geleverd, koelast deur te laag, flipbox verkeerde plaats, kast in verkeerde kleur, deur beschadigd, greeplijst verkeerde kleur, blad scheef Meer »

Geen
Problemen worden niet opgelost

Zeer slecht

Beoordeling van Tom27 uit Oldenzaal, geschreven op 17-06-2020

Komen service niet na bij beloften niet terugbellen. Dure keuken gekocht hulp in winkel goed. Montage slecht monteurs verkeerd aansluiten van de kookplaat aangeven dat wij verkeerd hebben gedaan terwijl ze Meer »

Niets
Alles

Tevreden

Beoordeling van mamjnoyons uit Riethoven, geschreven op 28-04-2019

Een mooie keuken met een keramisch keukenblad, een inbouwoven van Siemens een afwasmachine van Siemens, een inductiekookplaat met afzuiging van Miele, en een o+f wijnkast. Mooie bovenkasten met tipcontact Meer »

Ja positief
Wijnkast was niet juist gemonteerd, maar is snel verholpen

Geweldige service

Beoordeling van Arnoud uit Flevoland, geschreven op 28-03-2019

Wij hebben onze keuken gekocht in Nordhorn een behoorlijk eind rijden, maar de service was geweldig, de mensen die je helpen zijn niet opdringerig zoals in andere zaken vaak wel. Het advies is eerlijk, Meer »

Goede service, goed advies
Niet van toepassing

Topzaak met supergoede service

Beoordeling van Werkman, geschreven op 06-03-2019

Twee maal een keuken gekocht bij Ekelhof (ivm verhuizing). Beide keren een hele goede ervaring gehad! Mooie en erg complete showroom. (Echte beleving) Heel veel diversiteit en je krijgt hier een goed beeld Meer »

Hele goede service en kwaliteit
Geen

Zeer tevreden!!!

Beoordeling van Annemiek uit Huizen, geschreven op 17-01-2019

Wij kochten een hele mooie grote keuken inclusief magnetron, oven, koelkast, vaatwasser en inductie kookplaat. Uitstekend adviesgesprek met mevrouw Hollmann. Op tijd geleverd volgens afspraak. Goed Meer »

Flexibiliteit en afspraken nakomen
Niets

Heel tevreden

Beoordeling van Denise uit Veenendaal, geschreven op 11-01-2019

Een witte keuken gekocht van het merk Resorpal. Keukenverkoper Michael Voet heeft ons goed geholpen met het kiezen en ontwerpen van onze droomkeuken. Contact met planning liep daarna ook goed. Monteurs Meer »

Goede kwaliteit
-

Stijlvol en degelijk

Beoordeling van AlwinRozema uit Haren (Groningen), geschreven op 27-12-2018

We zijn heel blij met onze nieuwe keuken. De keuken is in 2 dagen geplaatst. Zeer nette montageploeg is langsgeweest en zij hebben de keuken keurig in elkaar gezet. Alles is afgemonteerd en de apparatuur is Meer »

Kwaliteit en service
Serieus geen enkele


Pagina 1 van 2

<< terug | 1 | |

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!