Keukenstudio-beoordelingen:
Parel Keukens & Sanitair

Parel Keukens & Sanitair (Almere)
Markerkant 10-106, 1316 AL Almere

Parel Keukens & Sanitair

32 klanten kunnen dit bedrijf aanbevelen. 

Totaalgemiddelde:

Beoordeling in detail

Keukenstudio en advies

Showroom
Advies
Ontwerp
Verhouding prijs / kwaliteit
Omvang assortiment
Gevoelsfactor

Koopafwikkeling

Afspraken
Levering
Montage
Klachtenbehandeling

Keukenmeubels

Beslag
Stabiliteit
Fronten
Aantal materialen
Ontwerpmogelijkheden
Nabestelling en klachten
Indruk van de algemene kwaliteit

Apparatuur (geleverd met keuken)

Fornuis/Oven
Kookplaat
Vaatwasser
Koelapparaat
Afzuigkap

Nu beoordeling afgeven

Heeft u ervaring met deze onderneming? Deel uw mening met andere gebruikers - beoordeel nu!

Nu feedback geven!

Beoordelingen en ervaringen

Aanrader!!!

Beoordeling van M. Kieboom uit Zeewolde, geschreven op 28-08-2020

Wij hebben een compleet nieuwe keuken gekocht bij Parel Keukens. Het hele traject van ontwerp tot plaatsing en nazorg is na volle tevredenheid uitgevoerd. Voor het ontwerp is uitgebreid de tijd genomen. We Meer »

kennis, ervaring, klantvriendelijkheid
-

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Top bedrijf!

Beoordeling van van Veen uit lelystad, geschreven op 14-02-2020

Parel Keukens hebben wij als een klantgericht en betrokken bedrijf ervaren. Van eerste contact tot nazorg. Zowel keuken als vloer is exact geworden zoals we met elkaar hebben bedacht. Prijs kwaliteit Meer »

kennis en vriendelijk
-

Een aanrader!

Beoordeling van van Rijswijk uit Lelystad, geschreven op 01-02-2020

Ik heb bij Parel Keukens een volledige keuken met kookeiland en ingebouwde apparatuur gekocht. Ik ben zeer tevreden over de vriendelijke en goede hulp. De medewerker Elly doet alles om je zo goed mogelijk te Meer »

eerlijk, deskundig, vriendelijk, afspraak
nvt

Onze Parel keuken

Beoordeling van fam. Mohr uit Lelystad, geschreven op 10-12-2019

Top bedrijf, van af het begin tot het eind is alles netjes en zeer professioneel uitgevoerd, via internet het bedrijf gevonden en ervaringen gelezen, site bezocht en een kijkje gaan nemen. Bij het bezoek Meer »

vriendelijk, deskundig,
-

Parel keukens maakt zijn naam waar

Beoordeling van richard uit Haarlem, geschreven op 27-11-2019

We waren op zoek naar een nieuwe keuken, andere keukenzaken bezocht, daar werd toch redelijk dwingend gevraagd of je meteen wilde tekenen/beslissen voor meer korting. Bij Parel Keukens een totaal andere Meer »

kennis, ervaring en vriendelijk
-

The worst ever kitchen company I come across

Beoordeling van Reza Davoodnezhad uit Almere, geschreven op 11-11-2019

I ordered a 10,000 euro kitchen from Parel Keuken on Feb-2018 with a contract number 201805-KE02. On 05-April, the first day of installation, they told me that their main installer has traveled to France Meer »

-
poor montage, customer service & complain handling

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Onze Parel Keuken

Beoordeling van fam. Koopman uit amsterdam, geschreven op 25-10-2019

Wij hebben een nieuwe keuken gekocht, en zijn zeer tevreden zowel tijdens de verkoop als het plaatsen van de keuken. Bij Parel Keukens afspraak is afspraak en dat maken zij zeker waar, en wat zeker mee Meer »

kennis en ervaring
-

Nieuwe keuken

Beoordeling van Verdonk uit almere, geschreven op 27-09-2019

Enige maanden geleden een nieuwe keuken besteld en deze is zeer correct geleverd en geplaatst conform afspraak. De verkoper heeft mij goed geholpen met het uitzoeken van de juiste keuken. De monteurs hebben Meer »

kennis en ervaring
-

Moderne keukens

Beoordeling van W.H. Brugge uit almere, geschreven op 23-09-2019

We hebben een moderne keuken gekocht bij Parel keukens in Almere. We waren attent gemaakt door onze buren, die ook een keuken hadden gekocht bij Parel Keukens. Zowel bij de voorlichting-koop-tijdspad- Meer »

kennis
kleiner showroom

fam. vd Meer uit Almere

Beoordeling van T. vd Meer uit almere, geschreven op 08-08-2019

We waren op zoek naar een nieuwe keuken. Vanaf het begin is er goed met ons meegedacht en zijn adviezen gegeven, terwijl onze eigen wensen bovenaan bleven staan. Ook al kwamen we verschillende keren op een Meer »

kennis en klantvriendelijk
wat kleinere showroom

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol


Pagina 1 van 4

<< terug | 1 | | | |

Meer beoordeelde keukendealers in de omgeving

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!