Keukenstudio-beoordelingen:
Parel Keukens & Sanitair

Parel Keukens & Sanitair (Almere)
Markerkant 10-106, 1316 AL Almere

new_logo_parelkeukens
Totaal gemiddelde:
Positief
93 %
Neutraal
7 %
Negatief
0 %
Totale score: Zeer goed
27 Klantbeoordelingen

Aanbevelingen:
27 klanten kunnen dit bedrijf aanbevelen.

Beoordeling in detail

Keukenstudio en advies

Showroom
Advies
Ontwerp
Verhouding prijs / kwaliteit
Omvang assortiment
Gevoelsfactor

Koopafwikkeling

Afspraken
Levering
Montage
Klachtenbehandeling

Keukenmeubels

Beslag
Stabiliteit
Fronten
Aantal materialen
Ontwerpmogelijkheden
Nabestelling en klachten
Indruk van de algemene kwaliteit

Apparatuur (geleverd met keuken)

Fornuis/Oven
Kookplaat
Vaatwasser
Koelapparaat
Afzuigkap

Nu beoordeling afgeven

Heeft u ervaring met deze onderneming? Deel uw mening met andere gebruikers - beoordeel nu!

Nu feedback geven!

Beoordelingen en ervaringen

Onze Parel Keuken

Beoordeling van fam. Koopman uit amsterdam, geschreven op 25-10-2019

Wij hebben een nieuwe keuken gekocht, en zijn zeer tevreden zowel tijdens de verkoop als het plaatsen van de keuken. Bij Parel Keukens afspraak is afspraak en dat maken zij zeker waar, en wat zeker mee speelt, Meer »

kennis en ervaring
-

Nieuwe keuken

Beoordeling van Verdonk uit almere, geschreven op 27-09-2019

Enige maanden geleden een nieuwe keuken besteld en deze is zeer correct geleverd en geplaatst conform afspraak. De verkoper heeft mij goed geholpen met het uitzoeken van de juiste keuken. De monteurs hebben met Meer »

kennis en ervaring
-

Moderne keukens

Beoordeling van W.H. Brugge uit almere, geschreven op 23-09-2019

We hebben een moderne keuken gekocht bij Parel keukens in Almere. We waren attent gemaakt door onze buren, die ook een keuken hadden gekocht bij Parel Keukens. Zowel bij de voorlichting-koop-tijdspad- plaatsing Meer »

kennis
kleiner showroom

fam. vd Meer uit Almere

Beoordeling van T. vd Meer uit almere, geschreven op 08-08-2019

We waren op zoek naar een nieuwe keuken. Vanaf het begin is er goed met ons meegedacht en zijn adviezen gegeven, terwijl onze eigen wensen bovenaan bleven staan. Ook al kwamen we verschillende keren op een toch Meer »

kennis en klantvriendelijk
wat kleinere showroom

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

U krijgt veel meer dan u ziet

Beoordeling uit Almere, geschreven op 25-06-2019

Bij toeval kwamen wij binnen bij Parel keukens. Normaal gesproken zie je in showrooms gelikte verkopers met gladde praatjes maar hier krijg je het tegenovergestelde. Een eerlijk verhaal en veel kennis van zaken. Meer »

Kennis van zaken
Te weinig voorbeelden

Wat een Parel van een keuken!

Beoordeling van Ed & Inge uit Almere, geschreven op 25-05-2019

Na veel bezoeken aan keukenzaken kwamen wij uiteindelijk terecht bij Parel Keukens in Almere. De showroom is klein maar de ontvangst was groots. Uitermate hartelijke mensen waarvan al snel bleek dat ze werken met Meer »

Kennis, ervaring, vakmanschap
Kleine showroom

3 van 3 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Echte aanrader!

Beoordeling van H. Roos uit almere, geschreven op 05-03-2019

Wij hebben een complete keuken bij Parel keukens gekocht. Parel keukens heeft ons op een plezierige niet opdringerige wijze perfect geholpen. Niet alleen met een goed advies maar ook met geduld en begrip voor Meer »

praktische kennis en ervaring
kleine showroom

Nieuwe keuken

Beoordeling van B. van der Weele uit Almere, geschreven op 15-02-2019

Op aanraden van kennissen, én door onze eigen direct positieve ervaringen, besloten we om een keuken te kopen bij Parel Keukens. De fijne manier waarop we te woord werden gestaan (altijd meedenkend..., nooit Meer »

meedenkend en kennis
wat kleinere showroom

keuken met een kookeiland

Beoordeling van fam. Schiffer uit almere, geschreven op 11-08-2018

Bij Parel Keukens zijn we uiteindelijk geslaagd nadat we wat bedrijven hadden bezocht. Een zeer goede prijs voor een mooie en kwalitatieve keuken. De prijs en het feit dat alles bespreekbaar en mogelijk was Meer »

klantvriendelijk, levering, vakkundig
kleinere showroom

Parel keukens uit Almere

Beoordeling van de Lange uit Almere, geschreven op 04-08-2018

Zeer tevreden! We waren al een paar maanden bezig met keukenwinkels bezoeken. Via internet bij Parel terecht gekomen. Er wordt ruimschoots de tijd genomen om te achterhalen wat precies je wensen zijn. Eerlijk Meer »

Eerlijk, klantvriendelijk, vakkundig, prijs/kwaliteit verhouding
kleine showroom


Pagina 1 van 3

<< terug | 1 | 2 | 3 |

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!