Keukenstudio-beoordelingen: Parel Keukens & Sanitair

Parel Keukens & Sanitair (Almere) - Markerkant 10-106 - 1316 AL Almere

Totaal gemiddelde:

Aanbevelingen: 23 klanten kunnen dit bedrijf aanbevelen.

Beoordelingen

Keukenstudio en advies

Showroom
Advies
Ontwerp
Verhouding prijs / kwaliteit
Omvang assortiment
Gevoelsfactor

Koopafwikkeling

Afspraken
Levering
Montage
Klachtenbehandeling

Keukenmeubels

Beslag
Stabiliteit
Fronten
Aantal materialen
Ontwerpmogelijkheden
Nabestelling en klachten
Indruk van de algemene kwaliteit

Apparatuur (geleverd met keuken)

Fornuis/Oven
Kookplaat
Vaatwasser
Koelapparaat
Afzuigkap

Nu beoordeling afgeven

Heeft u ervaring met deze onderneming? Deel uw mening met andere gebruikers - beoordeel nu!

Nu feedback geven!

Beoordelingen en ervaringen

U krijgt veel meer dan u ziet

Beoordeling uit Almere, geschreven op 25-06-2019

Bij toeval kwamen wij binnen bij Parel keukens. Normaal gesproken zie je in showrooms gelikte verkopers met gladde praatjes maar hier krijg je het tegenovergestelde. Een eerlijk verhaal en veel kennis van zaken. Meer »

Kennis van zaken
Te weinig voorbeelden

Wat een Parel van een keuken!

Beoordeling van Ed & Inge uit Almere, geschreven op 25-05-2019

Na veel bezoeken aan keukenzaken kwamen wij uiteindelijk terecht bij Parel Keukens in Almere. De showroom is klein maar de ontvangst was groots. Uitermate hartelijke mensen waarvan al snel bleek dat ze werken met Meer »

Kennis, ervaring, vakmanschap
Kleine showroom

3 van 3 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Echte aanrader!

Beoordeling van H. Roos uit almere, geschreven op 05-03-2019

Wij hebben een complete keuken bij Parel keukens gekocht. Parel keukens heeft ons op een plezierige niet opdringerige wijze perfect geholpen. Niet alleen met een goed advies maar ook met geduld en begrip voor Meer »

praktische kennis en ervaring
kleine showroom

Nieuwe keuken

Beoordeling van B. van der Weele uit Almere, geschreven op 15-02-2019

Op aanraden van kennissen, én door onze eigen direct positieve ervaringen, besloten we om een keuken te kopen bij Parel Keukens. De fijne manier waarop we te woord werden gestaan (altijd meedenkend..., nooit Meer »

meedenkend en kennis
wat kleinere showroom

keuken met een kookeiland

Beoordeling van fam. Schiffer uit almere, geschreven op 11-08-2018

Bij Parel Keukens zijn we uiteindelijk geslaagd nadat we wat bedrijven hadden bezocht. Een zeer goede prijs voor een mooie en kwalitatieve keuken. De prijs en het feit dat alles bespreekbaar en mogelijk was Meer »

klantvriendelijk, levering, vakkundig
kleinere showroom

Parel keukens uit Almere

Beoordeling van de Lange uit Almere, geschreven op 04-08-2018

Zeer tevreden! We waren al een paar maanden bezig met keukenwinkels bezoeken. Via internet bij Parel terecht gekomen. Er wordt ruimschoots de tijd genomen om te achterhalen wat precies je wensen zijn. Eerlijk Meer »

Eerlijk, klantvriendelijk, vakkundig, prijs/kwaliteit verhouding
kleine showroom

Parel keukens

Beoordeling van de Haas uit almere, geschreven op 29-07-2018

Op aanraden van vrienden zijn wij in gesprek gegaan me Parel keukens om te praten over een nieuwe keuken. Vanaf het begin een goed gevoel gehad en er wordt eerlijk en duidelijk gecommuniceerd over de keuzes en Meer »

advies, klantgericht, service, communicatie klant
-

keuken Amsterdam

Beoordeling van M. Dekker uit Amsterdam, geschreven op 10-07-2018

Wij zijn zeer tevreden over het advies, de levering en de plaatsing van onze nieuwe keuken. De uitleg en het meedenken bij het ontwerp was kundig en plezierig. Er werd door de verkoper goed naar ons geluisterd en Meer »

meedenken, klantvriendelijkheid, bereikbaarheid, levering en montage
wat kleinere showroom

Droomkeuken

Beoordeling van van Zalk uit Amsterdam, geschreven op 08-07-2018

De verkoper was volledig en eerlijk met advies en suggesties. Niet onbelangrijk te noemen is de goede service. Alle afspraken zijn nagekomen zoals tijdig terug bellen, planning en levering! Montage van de keuken Meer »

vakkundigheid, eerlijkheid en vriendelijk
-

Onze Parel keuken...

Beoordeling van Doerga uit almere, geschreven op 08-07-2018

Inmiddels onze derde keuken hier gekocht. Wij hebben goede ervaringen met dit bedrijf als het gaat om goede voorlichting, degelijke keukens tegen een schappelijke prijs, en een goede nazorg. Een plotselinge, Meer »

vriendelijk, klantvriendelijk, goede nazorg en snelle afhandeling van klachten
-


Pagina 1 van 3

<< terug | 1 | 2 | 3 |

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!