Bruynzeel Keukens

Drebbelstraat 7 - 4622 RC Bergen op Zoom (Nederland)

De Geschiedenis van Bruynzeel keukens gaat terug tot in de late 19e eeuw, toen Stoomtimmerfabriek De Arend in 1897 werd opgericht door Cornelis Bruynzeel Senior. Vanaf 1937 produceert de fabriek in Rotterdam ook keukens. De eerste keuken werd ontworpen door de beroemde Nederlandse industrieel ontwerper Piet Zwart. Dit ontwerp werd 65 jaar later als moderne klassieker opnieuw uitgebracht.

Tegenwoordig is Bruynzeel Keukens een van de marktleiders, met 53 filialen in Nederland en België. In 2002 won het bedrijf de KIM Award voor het meest vernieuwende keuken- en interieurontwerp en in 2004 de ING Retail Innovatieprijs.

Bruynzeel keukens biedt drie collecties: Trendy Keukens zijn eigentijds, slim, en betaalbaar.  Landelijke Keukens bieden warmte en nostalgie, uiteraard voorzien van modern gebruiksgemak. Optima Design Keukens is Bruynzeels modernste en meest hoogwaardige collectie. Prijsklasse: hoog middensegment.

Bruynzeel Keukens zet in op slimme en moderne innovaties, zoals bijvoorbeeld een greeploze keukenlijn of vele opbergoplossingen, verzameld onder de naam (B)ergonomie. Ook apothekerskasten voor kruiden en draaibare hoekkasten met verschillende etages voor een handige toegang tot uw pannen komen in het assortiment voor - oplossingen die uw keukenervaring verrijken. Daarnaast biedt Bruynzeel vele kastontwerpen met slim geplaatste scharnieren en ladekasten met binnenlades.

Onlangs introduceerde Bruynzeel een productiemethode genaamd laserafkanting. Daarmee wordt de zichtbare rand van een front of werkblad niet meer gelijmd, maar bevestigd met behulp van een laser. Daarmee groeit de levensduur van een van de gevoeligste onderdelen van elke keuken, en wordt uw keuken onder andere beter bestendig tegen vocht.

Bruynzeel biedt vele inbouwapparaten waarvan een gedeelte onder eigen merk. Deze zijn betaalbaar en voorzien van twee jaar garantie. Bij aankoop van vier of meer apparaten bij uw keuken wordt deze automatisch tot 5 jaar verlengd. Keukenbladen zijn verkrijgbaar in de materialen kunststof, natuursteen, composiet, composteen, massief hout en roestvrij staal.

Sinds 2007 werkt Bruynzeel samen met het Duitse merk Poggenpohl. Bruynzeel biedt diens assortiment aan in filialen te Barendrecht, Utrecht en Zaandam.

Overig Bruynzeel Keukens

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!