Keller Keukens (Keller Keukenfabriek B.V.)

3 Klantbeoordelingen bekijken

Ettenseweg 74 - 4706 PB Roosendaal (Nederland)

Keller keukens is een Nederlandse keukenfabrikant die vanaf 1977 keukens fabriceert in Roosendaal en zeer sterk is in de professionele keukenmarkt en tevens in een groot aantal showrooms door het land particulieren met producten van topkwaliteit voorziet. Met rond 250 werknemers is Keller keukens een van de grotere Nederlandse merken.

Keller Keukens zijn Nederlands van ontwerp tot fabricage. Daardoor zijn Keller Keukens zeer geörienteerd aan de Nederlandse markt, mode en kwaliteitsstandaard. Daarnaast heeft het bedrijf uitzonderlijk veel ervaring met projectkeukens, die verzameld zijn onder de naam ProLux. Projecten van Keller zijn te vinden in alle Nederlandse provincies.

De Keukens van Keller zijn ingedeeld in een bijzonder groot aantal stijlen waardoor u snel een idee krijgt welke sfeer uw toekomstige keuken uit zal stralen. Hieronder vallen o.a. landelijke keukens, design keukens, eiken keukens, greeploze keukens en hoogglans keukens. Een internationale oriëntatie is zichtbaar in Italiaanse en Duitse keukens die overigens gewoon in de fabriek in Nederland geproduceerd worden. U kunt de laatste innovaties in functionaliteit en ontwerp uit de keukenwereld verwachten.

Luxe keukens van Keller bieden een hoogwaardige afwerking en functionaliteit voor de ambitieuze thuiskok. Hieronder vallen structuur-, zijdeglans- of hoogglanslak en bijvoorbeeld zwaardere ladebakken.

Keller biedt ten allen tijden een groot assortiment van showroomkeukens met een verlaagde prijs tot wel 60% waar veel klanten in geïnteresseerd zullen zijn.

Als een van de drie grote Nederlandse keukenfabrikanten is Keller sinds 2010 in het bezit van het FSC keurmerk. Dat betekent dat de ProLux keukens van Keller gebruik maken van duurzaam hout en bijdragen aan verantwoord bosbeheer.

Ook biedt Keller een reeks ontwerpinnovaties die voor sommige klanten een verademing zullen zijn. Voorbeelden daarvan zijn de Raster 130 Keukens waarbij de hoogte van de werkbladen optimaal afgestemd is aan de bovengemiddeld lange Nederlander, en de ProLux Ergonomische Keukens, waarbij door hangende onderkasten zittend gebruik van een of meerdere werkbladen in de keuken mogelijk gemaakt wordt. Het laatste kan voor ouderen en gehandicapten absoluut een meerwaarde bieden. Keller kan op deze wijze een volledig functionele keuken voor een gebruiker in rolstoel inrichten.

Keller geeft standaard 5 jaar garantie op alle onderdelen en garandeert bovendien dat alle onderdelen tot minimaal 10 jaar na aanschaf bestelbaar zijn.

Vanaf 2013 worden de fabrieken van Keller Keukens en Bruynzeel Keukens gefaseerd samengevoegd. Op termijn zal alleen de fabriek in Bergen op Zoom voortbestaan. Commercieel blijven de bedrijven echter gescheiden.

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!