Miele Keukens

Mielestr. 1 - 48231 Warendorf (Duitsland)

Het Duitse merk Miele is vooral bekend als fabrikant van hoogwaardige huishoud- en keukenapparatuur. Maar Miele produceerde in het verleden ook succesvol inbouwkeukens.

Vanaf herfst 2005 hoorde de productie van de voormalige firma Miele Keukens echter bij de Zwitserse AFG Arbonia Forster Groep AG. Vanaf Augustus 2010 veranderde de merknaam naar Warendorf Küchen. Vanaf 2012 hoort Warendorf bij de Amerikaanse onderneming CoBe Capital.

Hier een beschrijving van het vroegere assortiment van Miele Keukens:

Miele Keukens maakt voornamelijk keukens voor het hogere prijssegment. De keukens worden aan de lijnen Modern en Klassiek toebedeeld.

Moderne keukens zijn bij Miele qua design helder gestructureerd. Ze worden meestal gekenmerkt door hoogwaardig fineer, greeploze kasten en slimme verlichtingsconcepten.

De greeploze en designkeukens van deze lijn stralen lichtvoetigheid en elegantie uit en overtuigen door expressieve fronten.

Het klassieke keukensegment heeft bij Miele Keukens bijvoorbeeld een praktisch centraal keukenblok en o.a. hoogwaardige werkbladen van massief hout te bieden.

Ook gezellige landhuiskeukens in warme kleurtinten met zacht afgeronde randen vindt u in de klassieke lijn terug.

Mieles veelzijdige aanbod aan fronten omspant matte en glanzende kunststoffronen, laminaatfronten, glasoppervlakten, hoogglans- en gelakte fronten, microstructuurlak en glanzend of mat fineer.

Ook oppervlakten van roestvrij staal zijn verkrijgbaar, bijvoorbeeld voor zijwanden. Ook met werkbladen, grepen, glasdeuren en verlichtingsconcepten wordt flexibel omgesprongen.

De ontwerpcompetenties van Miele keukens zijn bovendien zichtbaar in de binnenuitvoering, het gebruik van bergruimte, de spoelbakconcepten en nissystemen van de inbouwkeuken.

De keukens en keukenproducten van het meermaals bekroonde Miele bevinden zich in het hoge middensegment en daarboven.

Aanbod

Nu keukenoffertes aanvragen:

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!