Siemens (Siemens Home Nederland)

23 Klantbeoordelingen bekijken

Taurusavenue 36 - 2132 LS Hoofddorp (Nederland)

Siemens

Siemens is één van 's werelds bekendste fabrikanten van elektronica. Ook als particuliere klant zijn de apparaten van Siemens de investering waard. Sind 1847 kenmerkt het bedrijf zich door innovatie, modern design en geteste kwaliteit. Bovendien let Siemens erg op het energieverbruik van hun producten en biedt het bedrijf met het Eco-PLUS-systeem een eigentijdse oplossing die het zowel milieu als uw portemonnee ontziet.

In de categorie koken en bakken vindt u kookplaten, bakovens, fornuizen, magnetrons, stoomovens, afzuigkappen, diverse praktische combi-apparaten en exclusieve accessoires. De ceramische en elektrische kookplaten, gasfornuizen, inductie kookplaten, elektrische ovens en gasovens zijn standaard. Deze zijn in verschillende ontwerpen verkrijgbaar en kunnen als compact-, inbouw-, lift- en vrijstaand apparaat gekocht worden. Bovendien worden er ook combi-apparaten aangeboden, die fornuis, oven en kookveld verenigen.

De afzuigkappen van Siemens zijn in verschillende grootten verkrijgbaar. De afzuigkap kan als plafondunit, eilandschouwkap, wandschouwkap, in een bovenkast, als onderbouw en als downdraft worden toegepast. Alle afzuigkappen zijn stijlbewust gemaakt en in verschillende materialen verkrijgbaar, waaronder roestvrij staal en glas.

De magnetrons van Siemens hebben een praktische grill-functie en kunnen als vrijstaand of inbouwapparaat in uw ontwerp opgenomen worden.

Bijzonder zijn ook de Siemens ovens met ingebouwde magnetron. Andere producten die in populariteit stijgen zijn daarnaast de stoomovens voor een gezonde, vitaminerijke maaltijdbereiding en warmhoudlades voor borden, brood en ander voedsel of servies.

Het assortiment aan koelkasten en vriezers is erg groot. Alle apparaten kunnen vrijstaand, integreerbaar, inbouwbaar en onderbouwbaar verkregen worden en zijn op zichzelf prachtige apparaten die uw keuken optisch verrijken. Enkele koelkasten zijn uitgerust met de No Frost-functie, waardoor u uw koelkast nooit meer zal moeten laten ontdooien. Andere bijzondere functies zoals een speciaal pizzavriesvak passen de apparaten aan uw specifieke wensen aan. Vrieskasten en -kisten van Siemens zijn eveneens praktisch en deels uitgerust met spraaksturing en een handige vakantiestand. Koel-vriescombinaties zijn verkrijgbaar met het vriesvak boven of onder en hebben een ontdooisysteem of No Frost-functie. Maak uw koelkast tot het centrum van uw keuken met een Amerikaanse side-by-side koelkast met crushed-ice en watertap of beheer uw lievelingswijnen op de perfecte temperatuur in een stijlvolle wijnkoelkast, die u bij Siemens als vrijstaand of inbouwapparaat kunt vinden.

Siemens vaatwassers zijn voornamelijk als integreerbare of als volledig integreerbare inbouwapparaten verkrijgbaar, hoewel er ook enkele visueel opvallende vrijstaande apparaten aangeboden worden. De standaardbreedte van de apparaten is 60 cm, maar er bestaan ook variaties van 45 cm. of extra grote vaatwassers.

Het aanbod van Siemens is ook op het gebied van wasmachines, drogers en strijkijzers groot en van goede kwaliteit.

Als u Siemens-kwaliteit kunt waarderen en u ook kleinere keukenapparatuur wilt gebruiken, heeft Siemens ook op dat gebied een interessant assortiment. Daaronder vallen o.a. waterkokers, mixers, toasters, koffiemachines, koffiemolens en exclusieve Nespressoapparaten.

Een reeks apparaten is in de luxueuze Porsche-uitvoering verkrijgbaar.

Een groot voordeel van Siemens-elektronica is dat het altijd mogelijk is om versleten onderdelen, accessoires en dergelijke te allen tijde thuis in de webshop te bestellen.

Aanbod

Nu offerte aanvragen:

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!