Apparatuurfabrikanten-beoordelingen:
Siemens

Siemens - Siemens Home Nederland
Taurusavenue 36, 2132 LS Hoofddorp

logo_siemens
Totaalgemiddelde:
Positief
78 %
Neutraal
22 %
Negatief
0 %
Totale score: Zeer goed
18 Klantbeoordelingen

Beoordeling in detail

Apparatuur (geleverd met keuken)

Vaatwasser
Fornuis/Oven
Kookplaat
Afzuigkap
Koelapparaat

Nu beoordeling afgeven

Heeft u ervaring met deze onderneming? Deel uw mening met andere gebruikers - beoordeel nu!

Nu feedback geven!

Beoordelingen en ervaringen

Een hele goede aanrader!!!

Beoordeling van G de boer uit Medemblik, geschreven op 05-10-2019

Ik heb een mooie keuken in landhuisstijl gekocht een solide keuken met goede hang en sluitwerk. Het contact met de verkopers was zeer goed. Klantvriendelijk meedenkend en ook goed adviserend. Ze hebben een Meer »

Het hele aanblik
geen

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Keukensucces maakt zijn naam waar

Beoordeling van Fam. Trum uit Volendam, geschreven op 05-10-2019

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht Meer »

Klantvriendelijk, zeer bekwaam.
Geen ervaring mee

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Wat een Parel van een keuken!

Beoordeling van Ed & Inge uit Almere, geschreven op 25-05-2019

Na veel bezoeken aan keukenzaken kwamen wij uiteindelijk terecht bij Parel Keukens in Almere. De showroom is klein maar de ontvangst was groots. Uitermate hartelijke mensen waarvan al snel bleek dat ze Meer »

Kennis, ervaring, vakmanschap
Kleine showroom

3 van 3 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Tevreden

Beoordeling van mamjnoyons uit Riethoven, geschreven op 28-04-2019

Een mooie keuken met een keramisch keukenblad, een inbouwoven van Siemens een afwasmachine van Siemens, een inductiekookplaat met afzuiging van Miele, en een o+f wijnkast. Mooie bovenkasten met tipcontact Meer »

Ja positief
Wijnkast was niet juist gemonteerd, maar is snel verholpen

Topzaak met supergoede service

Beoordeling van Werkman, geschreven op 06-03-2019

Twee maal een keuken gekocht bij Ekelhof (ivm verhuizing). Beide keren een hele goede ervaring gehad! Mooie en erg complete showroom. (Echte beleving) Heel veel diversiteit en je krijgt hier een goed beeld Meer »

Hele goede service en kwaliteit
Geen

Blije klant van Kuechentreff Villa Arena

Beoordeling van Johan Frensdorf uit Amstelveen, geschreven op 03-03-2019

Ik heb kort na nieuw jaar een keuken gekocht bij Ewout van der Veen die ons goed heeft geholpen. We kregen goed advies en ook een goede prijs. Gelukkig had hij er na het bestellen goed bovenop: de fabriek Meer »

goed advies en proactief
mocht iets meer informatie geven over de voortgang

Zeer tevreden!!!

Beoordeling van Annemiek uit Huizen, geschreven op 17-01-2019

Wij kochten een hele mooie grote keuken inclusief magnetron, oven, koelkast, vaatwasser en inductie kookplaat. Uitstekend adviesgesprek met mevrouw Hollmann. Op tijd geleverd volgens afspraak. Goed Meer »

Flexibiliteit en afspraken nakomen
Niets

Stijlvol en degelijk

Beoordeling van AlwinRozema uit Haren (Groningen), geschreven op 27-12-2018

We zijn heel blij met onze nieuwe keuken. De keuken is in 2 dagen geplaatst. Zeer nette montageploeg is langsgeweest en zij hebben de keuken keurig in elkaar gezet. Alles is afgemonteerd en de apparatuur is Meer »

Kwaliteit en service
Serieus geen enkele

Zeer tevreden

Beoordeling van Stefanie uit Heiloo, geschreven op 18-12-2018

Na wat slechte ervaringen met keukenzaken in nederland gingen wjj op aanraden van vrienden naar ekelhoff in nordhorn. Wij hadden al een technische tekening en hebben deze als uitgangspunt genomen bij Meer »

Fantastische communicatie
Geen negatieve opmerkingen

Hele positieve ervaring - mooie keuken

Beoordeling van Burger uit Haarlemmermeer, geschreven op 13-12-2018

We hebben dit jaar een nieuwe keuken gekocht voor ons nieuwe (oude) huis. We zijn van begin tot eind heel tevreden. Snel en professioneel geholpen en in 1 dag de bestelling geplaatst. Levering op tijd en Meer »

Goede service
Niets negatiefs


Pagina 1 van 2

<< terug | 1 | 2 |

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!