Apparatuurfabrikanten-beoordelingen:
Siemens

Siemens - Siemens Home Nederland
Taurusavenue 36, 2132 LS Hoofddorp

logo_siemens
Totaalgemiddelde:
Positief
74 %
Neutraal
22 %
Negatief
4 %
Totale score: Zeer goed
22 Klantbeoordelingen

Beoordeling in detail

Apparatuur (geleverd met keuken)

Vaatwasser
Fornuis/Oven
Kookplaat
Afzuigkap
Koelapparaat

Nu beoordeling afgeven

Heeft u ervaring met deze onderneming? Deel uw mening met andere gebruikers - beoordeel nu!

Nu feedback geven!

Beoordelingen en ervaringen

Nieuwe keuken

Beoordeling van van Getsen uit Emmen, Drenthe, geschreven op 07-02-2021

Nieuwe keuken gekocht bij Ekelhof, plaatsing afgesproken voor 02-02-2021. Plaatsing gerealiseerd door de monteurs Suda en Mielcarek, zeer professioneel en klantgericht. Zelfs kleine schoonheidsfoutjes in de Meer »

Netjes en vakkundig
Geen

3 van 3 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Fantastische traject bij Ekelhoff

Beoordeling van Fam. Van Dellen uit Assen, geschreven op 30-01-2021

In oktober zijn wij op aanraden van verschillende bevriende stellen naar Ekelhoff gegaan om een keuken te laten ontwerpen. We hadden al wel een idee van wat we wilden hebben en waren goed voorbereid. We Meer »

De afwerking
Geen

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Problemen worden niet opgelost

Beoordeling van MarcoSchoonderwoerd uit Assendelft, geschreven op 30-07-2020

Bij de levering/montage gaat er van alles fout. Vriezer niet geleverd, koelast deur te laag, flipbox verkeerde plaats, kast in verkeerde kleur, deur beschadigd, greeplijst verkeerde kleur, blad scheef Meer »

Geen
Problemen worden niet opgelost

Zeer slecht

Beoordeling van Tom27 uit Oldenzaal, geschreven op 17-06-2020

Komen service niet na bij beloften niet terugbellen. Dure keuken gekocht hulp in winkel goed. Montage slecht monteurs verkeerd aansluiten van de kookplaat aangeven dat wij verkeerd hebben gedaan terwijl ze Meer »

Niets
Alles

Fantastisch design en montage!

Beoordeling van Jacqueline Haasnoot uit Warmenhuizen, geschreven op 18-05-2020

We hebben onze 20 jaar oude keuken laten renoveren. Voorwaarde was dat we ons granieten blad en achterwand wilden behouden en dat is gelukt. Alles kasten en apparatuur zijn vervangen. Er is een uitbreiding Meer »

service, klantvriendelijkheid
Niets

2 van 2 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Een hele goede aanrader!!!

Beoordeling van G de boer uit Medemblik, geschreven op 05-10-2019

Ik heb een mooie keuken in landhuisstijl gekocht een solide keuken met goede hang en sluitwerk. Het contact met de verkopers was zeer goed. Klantvriendelijk meedenkend en ook goed adviserend. Ze hebben een Meer »

Het hele aanblik
geen

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Keukensucces maakt zijn naam waar

Beoordeling van Fam. Trum uit Volendam, geschreven op 05-10-2019

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht Meer »

Klantvriendelijk, zeer bekwaam.
Geen ervaring mee

1 van 2 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Wat een Parel van een keuken!

Beoordeling van Ed & Inge uit Almere, geschreven op 25-05-2019

Na veel bezoeken aan keukenzaken kwamen wij uiteindelijk terecht bij Parel Keukens in Almere. De showroom is klein maar de ontvangst was groots. Uitermate hartelijke mensen waarvan al snel bleek dat ze Meer »

Kennis, ervaring, vakmanschap
Kleine showroom

3 van 3 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Tevreden

Beoordeling van mamjnoyons uit Riethoven, geschreven op 28-04-2019

Een mooie keuken met een keramisch keukenblad, een inbouwoven van Siemens een afwasmachine van Siemens, een inductiekookplaat met afzuiging van Miele, en een o+f wijnkast. Mooie bovenkasten met tipcontact Meer »

Ja positief
Wijnkast was niet juist gemonteerd, maar is snel verholpen

Topzaak met supergoede service

Beoordeling van Werkman, geschreven op 06-03-2019

Twee maal een keuken gekocht bij Ekelhof (ivm verhuizing). Beide keren een hele goede ervaring gehad! Mooie en erg complete showroom. (Echte beleving) Heel veel diversiteit en je krijgt hier een goed beeld Meer »

Hele goede service en kwaliteit
Geen


Pagina 1 van 3

<< terug | 1 | | |

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!