Gaggenau

Taurusavenue 36 - 2132 LS Hoofddorp (Nederland)

Gaggenau

De wereldwijd opererende en bekende elektronicafabrikant Gaggenau bestaat al vanaf 1683 en heeft vestigingen in 50 landen.

Vroeger vervaardigde de firma simpele gebruiksvoorwerpen en gereedschappen van metaal. Vandaag de dag is zij onderdeel van BSH Bosch en Siemens Hausgeräte GmbH, en hoort daarmee bij de leidende designmerken van de wereld.

Met de apparatuur van Gaggenau krijgt u niet alleen een stuk luxe in uw privékeuken, u wint tevens kwaliteit en innovatie in, die normaal gesproken alleen in een professionele keuken te vinden is. Dit is van toepassing op keukentechniek én design. Voor de keukenapparatuur wordt altijd authentiek materiaal gebruikt, zoals geborsteld edelstaal, gehard glas en massief aluminium.

De producten van Gaggenau stralen ook daarom superioriteit uit, omdat ze er door hun heldere vormentaal en luxueus design vaak helemaal niet uitzien als keukenapparaten; daarom gaan ze perfect op in de moderne esthetiek van de designkeuken. Deze aspecten worden door de fabrikant samengevat met het motto “less is more”, dat diens streven naar reductie en concentratie op het wezenlijke uitdrukt.

Reeds de ovens van Gaggenau zijn indrukwekkend. Een professionele keuken wacht op u met apparaten die groot genoeg zijn voor 3 of 4 bakitems tegelijk. Dit kan naast elkaar of met twee ovens boven elkaar. Naast traditionele bakmethoden beschikken de apparaten over een steenovenfunctie en kunnen met een stenen bakplaat uitgerust worden. Met deze toegevoegde functie slaagt u erin om pizza’s of brood te bakken als een chefkok.

Gaggenau biedt natuurlijk ook stoomovens voor een bijzonder gezonde maaltijdbereiding. Ook deze ovens zijn in extra brede uitvoering verkrijgbaar. Bijzonder is dat deze apparaten direct aan de watertoevoer en -afvoer kunnen worden aangesloten. Daardoor hoeft er geen watertank meer bijgevuld te worden en kunt u met minimaal onderhoud stomen.

Ook de kookplaten van Gaggenau zijn aangepast aan de gewoontes en ambities van hobbykoks.

Kiest u tussen gas-, inductie- en keramische kookplaten in verschillende grootten en systemen of combineer verschillende warmtetechnieken en apparaattypes naar uw wensen.

Alle apparaten zijn vanzelfsprekend uitgerust met vele praktische en behulpzame snufjes en een innovatief bedieningssysteem. De Vario-kookelementen bieden de meeste vrijheid om te combineren. Hier gaat het om aparte modules met een veelvoud aan functies.

Naast traditionele kookplaten zijn er bijvoorbeeld friteuses, grills en stoomkokers, steeds om in uw werkblad in te bouwen. In deze categorie zijn er bovendien afzuigelementen verkrijgbaar, die direct naast de bron aangebracht worden. Deze worden als een smalle schacht in het werkblad ingebouwd of zijn uitklapbaar en bevinden zich dan direct boven de pan.

Natuurlijk biedt Gaggenau ook traditionele afzuigkappen aan. Deze zijn als plafondventilatie, tafelventilatie, werkbladafzuiging, eiland-afzuigkap, wand-afzuigkap en als schermkap verkrijgbaar. Zichtbare afzuigkappen hebben een mooi ontwerp; tafel- en werkbladafzuigingselementen kunnen in de keukenmeubels geïntegreerd en daarmee verstopt worden.

Iedere persoonlijke wens kan zo uitkomen.

Koel- en vrieskasten worden als vrijstaande, integreerbare en volledig integreerbare apparaten verkocht. Marktconform biedt Gaggenau koelkasten, vrieskasten, koel-vriescombinaties en vario-apparaten. Alle koelapparaten voldoen aan de duurzaamheids- en hygiënestandaard van de professionele keuken. Sommige beschikken over automatische ontdooiing of zelfs een No-Frost systeem, waarmee het lastige ontdooien definitief verleden tijd wordt. Sommige apparaten, waaronder de amerikaanse Side-by-Side-modellen, beschikken over een ijsblokjes-dispenser, andere over een wijn- en champagnerek.

Gaggenau verkoopt ook wijnklimaatkasten, verkrijgbaar als vrijstaand model of volledig in uw keukenmeubilair integreerbaar. Hoe dan ook: deze luxe apparaten stralen door hun design met presentatieverlichting en uittrekbare lades van hoogwaardig beukenhout. Een royale toevoeging aan uw keuken.

Vaatwassers van Gaggenau zijn zuinig en relatief geruisloos. U haalt een betrouwbare keukenhulp op de laatste stand van de techniek in huis met een speciale glasbeschermingstechniek en power-modus, waarmee u op hoog vermogen een vlotte was- en droogbeurt kunt draaien.

De magnetrons van Gaggenau maken een tijdbesparende maar toch gezonde maaltijdbereiding mogelijk. De magnetrons en combi-magnetrons beschikken over de nieuwste warmtetechnieken, waardoor uw magnetron een volwaardig en onvervangbaar kookapparaat wordt.

Een handig en comfortabel randapparaat, dat binnenkort wellicht standaard in de moderne thuiskeuken te vinden zal zijn, is de warmhoudlade. De modellen van Gaggenau verwarmen tussen 40 en 80° C, en kunnen niet alleen gebruikt worden om borden, maar ook om een deel van uw maaltijd warm te houden, deeg te laten rijzen of om soepen en andere gerechten warm te houden. De warmhoudladen van Gaggenau zijn qua design afgestemd op en combineerbaar met de ovens, stoomovens en koffievolautomaten.

Zo een koffieautomaat lijkt op een professionele koffiebar voor thuis. Elke koffiesoort is erop te bereiden, en het apparaat is integreerbaar in uw meubelfront, bijzonder geruisloos en hygiënisch.

Alle apparatuur van Gaggenau is qua design en functie op elkaar afgestemd. Op deze manier kunt u een harmonisch keukenbeeld bereiken en uw werkprocessen optimaliseren.

Bijzondere service van Gaggenau: u kunt online tot minstens tien jaar na aankoop reserveonderdelen bestellen en handleidingen downloaden.

Gaggenau hoort bij de exclusiefste fabrikanten van keukenapparatuur. Daarom zijn haar producten niet alleen kwalitatief, maar ook qua prijs, in het luxe segment te plaatsen.

Overig Gaggenau

Aanbod

Nu offerte aanvragen:

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!