Marco (Marco Werkbladen)

Platinawerf 1 - 6641 TL Beuningen (Nederland)

Marco Werkbladen was een Nederlandse massaproducent van keukenbladen die zich vooral richtte op de zakelijke markt. Van oorsprong was Marco werkbladen gespecialiseerd in kunststof werkbladen. In 2010 ging het bedrijf samen met Royal Stone Keukenwerkbladen, waarmee het haar assortiment sterk verrijkte met composiet en graniet. Sinds 1 januari 2015 zijn Marco Werkbladen en Royal Stone keukenwerkbladen opgegaan in het bedrijf Topline Maatwerkbladen BV.

Marco Werkbladen produceerde en handelde in alle belangrijke werkbladmaterialen en had een erg groot scala aan kleuren beschikbaar. Betaalbaar en gangbaar is bijvoorbeeld HPL-Laminaat. Daarnaast zijn Graniet, Keramiek, Marazzo Beton, Massief Hout, Hi-Macs (een mix van 75 % steen en 25 % acryl), RVS, Glas en Composiet (93 % kwarts en 7 % polyesterhars) beschikbaar.

U kon de producten van Marco Werkbladen vooral tegenkomen in de winkels van de Mandemakers Groep, Bruynzeel Keukens en bij een aantal andere keukenzaken. Voor particuliere klanten waren er op Marco's website ook contactgegevens beschikbaar. Verder werkte het bedrijf uiteraard met woningcorporaties en makelaars.

Marco werkbladen produceerde honderden keukenwerkbladen per dag en profileerde zichzelf met een prima prijs-kwaliteitverhouding zonder een trendsetter te willen zijn.

De werbladen van Marco zijn nu onder de naam Topline Maatwerkbladen te verkrijgen bij de bekende verkooppunten in Nederland en Duitsland. Aan particulieren wordt niet direct verkocht. 

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!