Royal Stone (Royal Stone Nederland B.V.)

Grensstraat 6 - 7041 GZ 's-Heerenberg (Nederland)

Royal Stone

Royal Stone was een Nederlandse producent van stenen keukenbladen die uitsluitend aan de zakelijke markt verkocht. Zelf produceerde het bedrijf composiet en graniet en werkte daarnaast samen met Marco Keukenbladen om een groter assortiment aan materialen te kunnen bieden. Werkbladen van beide bedrijven waren o.a. te vinden bij Bruynzeel Keukens en bij zaken aangesloten bij de Mandemakers Groep. Sinds 1 januari 2015 zijn Royal Stone en Marco Werbladen samen opgegaan in het bedrijf Topline Maatwerkbladen BV.

Composiet van het type Royal Stone is een plaatmateriaal dat bestaat uit 93 % kwartsiet (zand-, granietkorrels, en pigment) en 7 % polyesterhars. Het mengsel wordt onder hoge druk en temperatuur tot een plaat geperst. Van de 58 verschillende kleuren zijn sommige met stukken glas of spiegeltjes verrijkt voor een glanzend effect in uw werkblad. Composiet is een veelvoorkomend en betrouwbaar materiaal dat hygiënisch, kras- en vlekbestendig is. Er zijn platen van 12, 20 en 30 mm dikte.

Ook verkocht Royal Stone op maat gemaakte granietwerkbladen. Deze werden geleverd door Natuursteen Holland. Graniet wordt gekenmerkt door robuustheid. De kleur en korrel hangen sterk af van de plaats van herkomst. Dit leidt tot een unieke uitstraling, maar er kunnen ook vlekken en haarscheurtjes ontstaan. Er zijn 30 kleuren Graniet. Granietwerkbladen zijn in de diktes 20 of 30 mm verkrijgbaar.

Royal Stone bood haar keukenbladen met een scala aan randafwerkingen. Zo zijn er uiteraard verschillende ontwerpen voor een waterkering (uitstekende randlijst) voor uw werkblad beschikbaar.

Royal Stone was een betaalbaar merk dat u in keukengroothandels tegen kon komen. Ook na de opname in het bedrijf Topline Werkbladen worden de werbladen van Royal Stone niet direct aan particulieren verkocht.

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!