Indeling voor keukenlade en uittreklade - zeyko inline van massief hout

"Mooi van binnen": met de lade-indeling "inline" laat de keukenfabrikant zeyko uit het Zwarte Woud zijn designcompetenties zien.

De binnenkant van de keuken gemaakt van notenboom massief hout met ruime bestekindeling

Pure luxe biedt de lade-indeling "inline" van notenhout. Elke keuken wordt visueel opgewaardeerd door zijn donkerbruine houttint en sprekende houttekening. Deze bestekbak biedt veel opbergruimte voor bestek en goed overzicht.

Het design van zeyko keukens is uniek. Elk keukenmodel heeft zijn eigen karakter en valt op door geslaagde kleur- en materiaalcombinaties. Het bijzondere highlight van deze edele en eerder puristische inbouwkeukens met modern of klassiek design is de lade-indeling zeyko "inline" voor ladekasten, gemaakt van hoogwaardig beuken- of notenhout.

Het ruime kastensysteem "inline" werd bekroond met de "reddot design award". Dit is een internationaal erkende competitie, waarin de fabrikant die zich onderscheidt door fantastisch design wordt bekroond.

Uittreklade met edele houten lade-indeling en glazen elementen

Massief hout en hoogstaand comfort

De binnenuitvoering "inline" van zeyko is in de uitvoeringen notenhout en beukenhout verkrijgbaar:

Veel opbergruimte in de keuken dankzij intelligente lade-indeling - Detail van beukenhout

Als materiaal voor de binnenuitvoering is notenboom bijzonder bruikbaar, omdat dit een stevige en robuuste houtsoort is. Om de hoogste stabiliteit te bereiken, wordt de rand van massief notenhout met een zwaluwstaartverbinding bevestigd. De decoratieve bodem van "inline notenboom" is dankzij een slijtvaste laklaag zeer krasbestendig.

De lade-indeling van zeyko bestaat ook in een lichte uitvoering. Deze beukenhouten bestekbak met vriendelijke en lichte bruintint maakt elke keuken tot eyecatcher. De tekening van het hout is onuitgesproken en onopvallend. Meubels van beukenhout passen onproblematisch in bijna elke keukeninrichting. Daarom past "inline kristal beuken" bijvoorbeeld ook goed in een moderne keuken met donkere hoogglans fronten.

"Inline" van zeyko heeft overtuigende comforteigenschappen. Zo zijn de lades en deurtjes volledig uittrekbaar en met demping uitgerust. Dankzij verplaatsbare elementen kunt u de ruimte van een la naar uw wens indelen. Deze elementen zitten vast met clips en zijn zeer makkelijk te verstellen. Ook het schoonmaken van dit systeem is zeer gemakkelijk, omdat er een ronding in de hoeken zit.

De lade-indeling "baseline" van zeyko

Voor wie niet zo diep in de buidel wil tasten, maar toch ook niet wil afzien van de kwaliteit van zeyko "inline" is het ladesysteem "baseline" een goede tip. Het lade-indelingssysteem is weliswaar niet van massief hout, maar scoort net zo hoog als het om design gaat.

De metalen randen hebben een matte zilvertint, die met veel keukendesigns harmonieert. Bovendien heeft deze basisuitvoering verder geen nadelen qua comfort en functionaliteit ten opzichte van de duurdere "inline" serie.

In totaal heeft zeyko keukens dus drie verschillende lade-indelingen: "inline notenhout", "inline kristal beuken" en "baseline". Zo onstaan er talloze combinaties, die elke keuken uniek maken.

Dankzij de exclusieve binnenkant van de keukens, die niet alleen een aantrekkelijk design hebben, maar ook beschikken over een zacht sluitend systeem, lukt het zeyko zich van de concurrentie te onderscheiden.

Volledig uittrekbare lade met aantrekkelijke en functionele roestvrijstalen lade-indeling van zeyko

Flexibele organisatie in elke lade: De hoogwaardige lade-indelingen van zeyko zijn van massief hout gemaakt en worden met hoogwaardige materialen zoals glas en roestvrij staal aangevuld. Grote en kleine keukenaccessoires worden zo met gemak in verschillende ladekasten opgeborgen.

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!