Keukenmerken en prijzen

Fabrikanten, herkomst en prijzen: zo komt u aan een kleine keuken

Verdere ondersteuning bij het ontwerp van de kleine keuken

De ervaren keukenspecialist staat u, als altijd, graag bij. Kleine keukens biedt vrijwel elke keukenfabrikant aan. Het beste is om er een te kiezen, die een omvangrijke hoeveelheid aan diverse soorten kasten ter beschikking heeft staan. Het is een voordeel als bij de gekozen fabrikant ook bijzondere wensen mogelijk zijn, omdat op deze manier nog gerichter op de mogelijkheden van uw ruimte kan worden ingegaan en deze daardoor nog beter benut kan worden.

Voor minikeukens bestaan er enkele gespecialiseerde fabrikanten. Zoals altijd varieert het aanbod van goedkoop tot hoogwaardig en kostbaar. Met behulp van de minikeuken-specialisten kunt u geheel individueel de door u benodigde en passende componenten kiezen.

Uiteindelijk is een kleine keuken of een minikeuken altijd een uitdaging wat betreft het ontwerp. De ruimteconceptie verschilt per klant en per huis. In appartementen bevindt zich vaak een in de woonkamer geïntegreerde kooknis waarin de keuken moet worden geplaatst, maar soms is dit ook een zeer kleine extra ruimte.

De keuze voor de juiste types kasten voor uw persoonlijke ergonomische eisen en de afmetingen van de betreffende ruimte is bijzonder belangrijk. Door het toenemende aantal eenpersoonshuishoudens worden steeds meer oplossingen ontwikkeld voor minikeukens en is het aanbod groot.

Welke keukenapparatatuur en werkhoeken in de keuken zijn echt vereist? Waar moet de apparatuur worden aangebracht en hoe wordt het geplaatst, als er weinig ruimte is? Welke apparatuur is luxe en eigenlijk overbodig? En niet op de laatste plaats: hoe lukt het, om ook hierbij uw individuele smaak in keukendesign en woonstijl uit te drukken?

Rekening houden met al deze punten wordt moeilijker als er slechts weinig ruimte ter beschikking is en ook het budget een rol speelt.

Hopelijk kunnen wij u helpen een eerste impressie van de ideeën en mogelijkheden te krijgen, die er toch zijn op dit gebied. Voor alle overige vragen omtrent keukenontwerpen zijn uw keukenstudio’s ter plaatse u graag van dienst. Meer nog dan bij een gewoon keukenontwerp al, komt het hier echt aan op professioneel ontwerpen!

Online-keukenplanning

De KeukenAtlas online-keukenplanner

Keuken ontwerpen in online-keukenplanner met 3D-weergave

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!