Handige links

Administratief medewerker

Administratief medewerkers zijn de ruggegraat van elke keukenstudio. Deze werknemers nemen de administratie voor hun rekening en zorgen ervoor dat het bedrijf loopt.

Vacaturesnaar advertenties van werkzoekenden

geen beschikbaar

Werkzoekendennaar de vacatures

geen beschikbaar

Administratief medewerkers in de keukenbranche nemen bijvoorbeeld opdrachten aan en controleren of deze correct en compleet zijn. Ook de verwerking van de opdrachten en de communicatie met de monteurs hoort bij hun taken. Ze zijn verantwoordelijk voor de planning en bestellen keukenmeubels, apparatuur en onderdelen. Na de bestelling zorgen ze er bovendien voor, dat de goederen op tijd klaar staan en volledig zijn. Kantoormedewerkers zijn continu in contact met verkopers en de directie. Ze komen met voorstellen en denken mee over de bedrijfsvoering.

Kantoormedewerkers in een keukenstudio moeten idealiter opgeleid zijn als verkopers. Veel keukenstudio's laten echter ook zij-instromers toe. Belangrijk voor een administratief medewerker zijn communicatieve vaardigheden en teamgevoel. Ook vertrouwdheid met gangbare computerprogramma's is vereist. Een dosis technische kennis is ook voordelig in de keukenbranche. Een laatste pre is ervaring in de omgang met 3D-keukenplanning.

Omdat administratief medewerkers relatief veel verantwoordelijkheden tegelijk hebben, moeten ze efficiënt en vlot kunnen werken. Een goede taalvaardigheid (spreken en schrijven) zijn bovendien vereist. Goede kansen hebben ook meubelmakers, schrijnwerkers en monteurs met ervaring. De klassieke administratief medewerker is echter tot verkoper of kantoormedewerker opgeleid.

Hebt u belangstelling voor een baan als kantoormedewerker of administratief medewerker op het gebied van keukens? Dan vindt u op de volgende pagina's de vacatures van onze partners. We hebben uitsluitend vacatures in de keukenbranche verzameld. U kunt informatie inwinnen over loon, voorwaardes en startdatum. Wilt u zich opnieuw op de banenmarkt oriënteren of zoekt u een nieuwe uitdaging? Begin dan hier en vindt actuele vacatures in de keukenbranche.

Handige links

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!