Handige links

Opleidingstrajecten

Keukenstudio's bieden een veelvoud aan verschillende banen met opleidingstraject. Afhankelijk van de grootte varieert het aanbod. In onze vacaturebank zijn vrije opleidingsplaatsen van verschillende keukenstudio's door het hele land opgenomen. Als u belangstelling heeft voor een vacature kunt u snel en simpel contact opnemen.

Vacaturesnaar advertenties van werkzoekenden

geen beschikbaar

Werkzoekendennaar de vacatures

geen beschikbaar

Verkoper in de detailhandel
Een van de meest voorkomende banen met opleidingstraject in de keukenbranche. De werknemer in opleiding leert alle verkoopssituaties en -strategieën kennen. Bovendien leert hij/zij om te gaan met 3D-keukenontwerpen. De opleiding verkoper in de detailhandel is een erkend beroep en duurt ca. drie jaar. Na deze periode worden verkopers vaak ingezet om te verkopen en klanten te adviseren.

Kantoormedewerker
Kantoormedewerkers in opleiding zijn verantwoordelijk voor de administratie rondom de verkoop. De bedrijfsvoering en communicatie horen ook bij de taken van de kantoormedewerker. De opleiding tot kantoormedewerker is een erkende opleiding. In keukenstudio's worden ze in de administratie ingezet en zijn ze verantwoordelijk voor de dagelijkse zaken.

Verhuizers
Opleidingen op dit gebied zijn nog relatief jong. De nadruk ligt op opbouw, montage, levering en aanpassing van meubels. Een bekwame aansluiting van keukenkranen en elektronica-apparatuur hoort er eventueel ook bij. Er zijn cursussen voor assistent verhuizer, inboedel verhuizer en project verhuizer.

Timmerman/schrijnwerker/meubelmaker
Schrijnwerkers worden in keukenstudio's meestal niet direct opgeleid. Als monteurs zijn opgeleide schrijnwerkers echter zeer gewild. De experts in de omgang met hout hebben de nodige kennis om keukens bekwaam op te bouwen. Ook als verkoper en beheerder zijn timmerlui graag geziene sollicitanten. Ze hebben het ruimtelijke inzicht en de technische achtergrondkennis om keukens niet alleen te monteren, maar ook te ontwerpen.

Handige links

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!